Monday, 23 March 2009

Rindu...,


:(

8 comments:

Juicy said...

Hmmmm be strong babe. I know you rindu him so much.

aysha said...

confused jap..hahaha...b strong ya darling...i pun rinduuuuuuuu....rinduu dkt u ;(..camner?

Akmaelinda said...

Yan,thanks a mil.i shouldnt put his pic!eerrghhh.i cried like hell ok!

Aysha syg,i miss u jugak.im putting extra effort to be strong!rindu sgt kat u.

Anonymous said...

Hai kema...aku skodeng blog ko nih. Haha..rindu kat Man erk. Cepat2la balik Msia. lama gilos ko study kat sana. Tak reti2 nak balik Msia? huhuhu.

p/s: aku yg sbnrnya jeles lg rindu dgn ko.

-wan emy-

Akmaelinda said...

Puan Emi,
Thanks for skode-ing.aku rindu ko ok!jgn la jeles.sini boring.unlike u ader husband lagi!Aku and Man dah broke up la yangs oi!

Suehaida said...

kita nak nyebok walau dah lama entry ni..

em..sabar la ye..jangn sedey2..kat sana tak de sape ke?

Akmaelinda said...

kak sue!
ahaa..bestnyer ader org tue finally engaged!congrats!sini tak der sapaaa kak sueeee:(

Suehaida said...

yup!finally engaged..!hahaha..b4 dis..kak su ingat after kak su broke up ngan one guy tu(sangat tak suka kat dia sekarang..even sbnrnya dulu cam bodoh je suka kat dia)..kak su dah tak pecaya laki..n tak kan ada lelaki yg sesuai ngn kak su ni..hahaha..

ala..sebenarnya..kalau dah ada jodoh tak ke mana kan..njoy ur single life!!hehe